subota, 16. siječnja 2021.

 

6.Sizif jest bio uporan i dogurao je skoro do vrha skoro do na samo vrh, ali i kako dogura tako mu se skotrlja. Naravno da večina voli da im spadne breme ali ne voli da mu se breme i natovari. Beskraj možda zato i oteže u beskraj, poslovično je možda takav.  

Dobacivanje je opet nešto drugo, to možeš raditi sa strane i onom koji naporno radi, možeš tako da gledaš nekoga ili da dobacuješ kao šmekerski. Dobacuješ se i u različitim igrama dobacive kao što je na moru u pličaku loptom, ili sličnom lopticom ili jastukom ili može i kapa. Šal može, čarapa. Svjetlost ja mislim jako može dobaciti u tami kosmosa možda čak dokle seže beskraj ali nisam bio tamo pa ne znam, ne mogu sa znastvene strane, pouzdano, mjervljivo o tome govoriti.  

  Ima lampi koje svjetle a ulična svjetiljka baca svjetlost u krug. Ja sam po sebi nijedan potencijal ili domet nisam ometao nisam potiskivao nisam odlagao. Oni koji znaju a svi znaju da sam se maksimalno zalagao za uspon kao takav ili da crni leptir sačeka jutro jer svjetlost će doći. Ja sam kao i onda i sada tako mislio i mislit ću i nadalje jer smatram da je tako realno. Trajnost je u svemu i svi mi nastojimo istrajavati kao i trajnost u svom režimu rada. 

Trajnost je u svemu, nju praktično nalazimo svuda samo je nema tamo gdje još nije ništa počelo ili gdje ništa još ne traje. To je logika stvari i pojava. Da bi nešto trajalao treba da započne da ima svoj početak.  

Nema komentara:

Objavi komentar

     Postoji jako mnogo nejasnih stvari, ja znam, koji dolaze iz puke proizvoljnosti, i posljedica su i naše nedovoljne neisplaniranosti po...